Nieuws

Magical History Tour

20 april 2020 - Magical History Tour, de muzikale popgeschiedenis van 1968, een lezing in twee opeenvolgende delen door Max de Groot op dinsdag 28 en woensdag 29 april via ZOOM. Beide avonden beginnen om 19.30 uur. De lezingen duren elk ongeveer een uur. Leerlingen en ouders hebben hierover een e-mail ontvangen waarin ook staat hoe men zich (voor 24 april) kan inschrijven. 

Lees meer

Poolsnevel: eindexamenexpositie Coornhert 'Kunst' 2020

10 april 2020 - Ook in 2020 exposeert de Kunstklas van het Coornhert gymnasium: Jorn, Agnes, Sarine, Benjamin, Febe, Maaike, Martijn, Dagmar, Louise en Astrid  zijn 10 kanjers uit klas 6 die het hele jaar hebben gewerkt aan het verbeelden van hun visie op het onderwerp Levensloop. De expositie heeft de titel "Poolsnevel" gekregen. Door deze vreemde tijden op afstand was het helaas niet mogelijk om dit jaar  te exposeren in "de Verbeeldingsfabriek", zoals [..]

Lees meer

‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN’

6 april 2020 - Chillen in coronatijd: kan dat nog wel? Chillen met vrienden moet voorlopig even aan een aantal afgesproken regels voldoen. Zo kennen we allemaal de norm dat we anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden. Dat is best lastig. Het vraagt om veel creativiteit en je  verstand gebruiken, om slimme alternatieven dus. Wat kunnen we, met alle beperkingen die er zijn, nog wel? Om je een beetje te helpen is er de website www.slimmerchillen.nl.  [..]

Lees meer

Coornhert gymnasium beperkt geopend

24 maart 2020 - Het Coornhert gymnasium is vanaf woensdag 25 maart beperkt geopend. De school is  na telefonische afspraak op deze dagen alleen geopend van 10.00-12.00 uur. Telefonisch is de school ook alleen op deze uren via het telefoonnummer 0182-599517 te bereiken.

Lees meer

Coornhert gaat op afstand gewoon door!

15 maart 2020 - Vanaf woensdag 18 maart gaan alle Kernlessen volgens het rooster gewoon door, maar dan op afstand. De leerlingen hebben instructies gekregen hoe dat gaat. Via mail, Teams en SOMtoday gaan we doen wat we kunnen. Succes en laten we er samen het beste van maken!

Lees meer