Aanmelden Lustrum Reünie 2019

Beste oud-leerlingen, oud-docenten, docenten, oud-onderwijsondersteunend personeel (OOP), leden van het huidige OOP en andere geïnteresseerden,

Zaterdag 15 juni 2019 organiseren wij een reünie voor jullie allemaal. De school bestaat 130 jaar als gymnasium en dat vieren wij natuurlijk graag met jullie!

De reünie begint om 13.30 uur en eindigt om 17.30 uur. Aansluitend is er een buffet, waarvoor wij een speciale tent zullen neerzetten met uiteraard livemuziek! Een fotograaf is ook aanwezig.

Gedurende de middag zullen er ook diverse muzikale optredens zijn van met name de schoolband. Ook is er een tentoonstelling te zien met foto’s uit het verleden. Vanzelfsprekend kun je met je klasgenoten en je oude docenten en leden van het oop gezellig bijpraten.

Als je wilt blijven eten, kun je dat via de website aangeven, wij sturen je t.z.t een rekening naar het door jou opgegeven e-mailadres.

Om alles in goed banen te leiden, hebben wij je inschrijving nodig en je toestemming om alleen je naam en examenjaar op onze site te publiceren. Anders kun je niet zien wie er allemaal komen.

De andere gegevens willen wij graag bewaren om te gebruiken voor lustra e.d. (dan gaat het om je mailadres en mobiele nummer). Voor beide moet je onderaan de webpagina aangeven dat je daarmee akkoord gaat. Dit uiteraard in het kader van de nu geldende AVG.

Wij hopen dat velen van jullie zullen komen!

Geef de datum van de reünie ook aan zoveel mogelijk van je oude klasgenoten door!

Als je op deze link klikt, kun je zien wie zich tot nu toe ingeschreven hebben.

We verheugen ons er op om jullie weer te zien!

Tot 15 juni a.s.

Namens de lustrumcommissie,

Max de Groot

 

Aanmelden Lustrum Reünie 2019

*) Verplicht invullen