Proeflessen

Helaas kan de proeflesmiddag in verband met de lockdown niet doorgaan. Volg de website en de opendagapp om te zien welke activiteiten er zijn om verder kennis te maken met het Coornhert.

...................

Een middag lessen volgen op het Coornhert alsof je al in de brugklas zit?  Dat kan!

Op woensdag 3 februari 2021 organiseren we proeflessen. Daar zit Latijn bij, Frans, wiskunde, aardrijkskunde of een heel ander vak. Samen met bruggers van nu loop je van het ene lokaal naar het andere waar de leraar al op je wacht.

Deze middag is vooral ook interessant voor die leerlingen van groep acht die in november niet naar de Proefschool zijn geweest!

Opgeven voor de proeflessen? Ouders of leerkracht kunnen dat doen vanaf 1 januari 2021 met het formulier inschrijving proeflessen.

Het kan zo zijn dat de coronamaatregelen ervoor zorgen dat de proeflessen niet kunnen plaatsvinden. Wie zich aangemeld heeft, krijgt daar bericht over.