Online open dag 13 februari 13.00 uur

De online open dag & meer

Kijk naar de opname van de Coornhert Show en beleef de open dag van 13 februari. Kijk rond in de school via Rondleiding op het Coornhert.

Op 13 februari nemen we  jou en je ouder(s) vanaf 13.00 uur graag mee op een live tour door de school. We starten de middag met de Coornhert Talkshow onder leiding van onze oud-leerling Duuk Roodbol. Een aantal leerlingen en docenten vertelt allerlei interessante en leuke dingen over het Coornhert.

Om mee te kunnen doen met de proefjes, puzzeltjes e.d. is het heel fijn als jij het Coornhert Pakket erbij houdt. Is sneeuw, kou en ijs geen probleem, haal dan tussen woensdag 10 en vrijdag 12 februari een tasje met het Coornhert Pakket lopend of met de fiets af bij onze school tussen 14.00-16.30 uur. Zo kun je -met je ouder(s)- al een keertje kennis maken met de route van huis naar school. Niet per fiets of lopend maar met de auto? Dan bent u met uw kind welkom op zaterdag 13 februari tussen 9.30 en 12.00 uur. Wij staan klaar bij ons Beta-gebouw op de hoek van de Willem de Zwijgerlaan en de Stadhouderslaan.

Maken de winterse omstandigheden het ophalen voor 13 februari praktisch onmogelijk dan is je tasje ook volgende week af te halen op woensdag 17 februari tussen 14.00 en 16.00 uur, of op vrijdag 19 februari tussen 15.00 en 17.00 uur.

Daarnaast kunnen jij en je ouders het Coornhert Gymnasium beter leren kennen via een online informatie-avond (18 februari), en een vragenronde één op één met een medewerker (op 10 en 11 februari). Meld je  aan voor een gesprek op 10 of 11 februari met een medewerker en omschrijf het onderwerp of stel je vraag via dit formulier.  Je ontvangt een bevestiging en een uitnodiging voor het gesprek via Teams. Een van onze medewerkers neemt graag contact met je op.

Download hier de poster met alle informatie!