Aanmelden

De aanmelding vindt plaats met het aanmeldingsformulier en het digitale onderwijskundige rapport (OKR).  Op 15 maart 2019 sluit de aanmelding. Het formulier met bijlagen moet dan op het Coornhert gymnasium aanwezig zijn en de school moet het onderwijskundig rapport op dat moment ook kunnen inzien.

Bevestiging ontvangst aanmelding

Is naast het aanmeldingsformulier met bijlagen ook de unieke code/het onderwijskundig rapport aanwezig/in te zien, dan krijgt u een ontvangstbevestiging. Daar kan enige tijd over heen gaan: beide moeten ten slotte ontvangen zijn.

Aanmeldingsformulier cursusjaar 2019-2020

Het aanmeldingsformulier voor het cursusjaar 2019-2020 kunt u hier downloaden. Dit is het formulier voor het inschrijven van leerlingen voor klas 1..

Aanmeldingsformulier klas 2 en hoger

Het aanmeldingsformulier voor leerlingen klas 2 en hoger kunt u hier downloaden. Dit formulier is bedoeld voor leerlingen die bijvoorbeeld door een verhuizing na klas 1 instromen.