Contactgegevens

Routebeschrijving

Adres

Coornhert Gymnasium
Jan van Renesseplein 1
2805 GT Gouda
0182-599517

Postadres

Postbus 2022
2800 BD Gouda

Parkeren kan in de omgeving van beide gebouwen.

Komt u op de fiets, dan is het mogelijk de fiets in de rekken achter het hoofdgebouw aan het Jan van Renesseplein te stallen.   

Route vanuit de richting Reeuwijk Brug / A12 Utrecht

U komt Gouda binnen over de Bodegraafse Straatweg, langs de Breevaart. Bij het eerste kruispunt gaat u rechtdoor (Bodegraafse Straatweg). Na het passeren van het voetbalterrein van Olympia (links) ligt het Coornhert Gymnasium aan uw linkerhand. aan het Jan van Renesseplein. Er zijn twee mogelijkheden: u neemt na het plein de eerste weg links (Ridder Dirkstraat) en gaat dan nogmaals links of u rijdt door naar de volgende rotonde, keert daar  weer naar de Bodegraafse straatweg en slaat bij het Jan van Renesseplein rechtsaf. 

Route vanuit de richting Moordrecht / A12 Rotterdam

Neem afslag 11 (Gouda), en ga aan het einde van de afslag rechtsaf. Bij de volgende stoplichten gaat u linksaf de Burgemeester van Reenensingel op, die u volgt tot net vóór de Breevaartbrug. Ga rechtsaf de Bodegraafsestraatweg op. Na het passeren van het voetbalterrein van Olympia (links) ligt het Coornhert Gymnasium aan uw linkerhand aan het Jan van Renesseplein. Er zijn twee mogelijkheden: u neemt na het plein de eerste weg links (Ridder Dirkstraat) en gaat dan nogmaals links of u rijdt door naar de volgende rotonde, keert daar  weer naar de Bodegraafse straatweg en slaat bij het Jan van Renesseplein rechtsaf.

Route vanuit de richting Stolwijk / Schoonhoven

U komt Gouda binnen over de Schoonhovenseweg (N207). Bij de rotonde gaat u rechtdoor, en bij de stoplichten linksaf de Sportlaan op. U gaat eerst rechtdoor, en daarna met een bocht naar links de Joubertstraat op. U gaat onder het spoor door en met de weg naar links de brug over. Op de rotonde neemt u de eerste weg rechts, de Bodegraafse Straatweg. Na 350 meter ligt het Coornhert Gymnasium aan uw rechterhand.