Verbreding periode 4- ook voor brugklassers

Gepubliceerd op 14 april 2017

Verbreding periode 4 schooljaar 2016 – 2017, nu ook voor de brugklasleerlingen!

Uitdaging nodig? Verbreden omdat (je) het kan. Of omdat je een stukje uitdaging mist waardoor je eigenlijk minder met je talenten doet dan je zou moeten kunnen. In veel gevallen is verbreding in de les mogelijk. Een leerling maakt een ander type opdracht of mag opdrachten overslaan. In periode drie (leerlingen uit de tweede en derde klas) en vier (nu ook brugklassers) kan daarnaast een groep door de mentoren voorgedragen leerlingen in plaats van vaklessen op een andere manier aan de slag met verbreden en verdiepen. Via de Coornhert Academie is een keuze mogelijk uit een zeer divers aanbod van modules, onderwerpen of vaardigheden die normaal gesproken niet in de les aan bod komen maar om allerlei redenen de moeite waard zijn. In totaal gaat het in periode vier om 4 blokuren van 100 minuten of een variant daarop. Het is overigens niet verplicht om aan verbreding deel te nemen. Lees meer onder Coornhert Academie!