Open dag goed bezocht

Gepubliceerd op 17 januari 2019

Een groot aantal leerlingen uit groep acht (en zeven) was er zaterdag jl vroeg bij om zo lang mogelijk van de open dag van het Coornhert gymnasium te kunnen profiteren.. Met hun ouders en soms een broertje of zusje luisterden ze eerst naar de Schoolband en het orkest. Er was een korte inleiding van de rector, een kennismaking met de conrector en vooral ook met de coördinator van de brugklas die kinderen en ouders op het hart drukte vooral overal te gaan kijken en alles te vragen wat ze maar wilden weten. Toen was het tijd voor de proeven bij biologie en scheikunde, de minilessen Latijn en Grieks, een kennismaking met Frans en Duits, Onderzoeken en Ontwerpen en zo nog heel wat meer. Overal waren leerlingen van het Coornhert aan het helpen. Of het nu bij het doen van een zetmeelproef of het vinden van een lokaal was, er was altijd wel een hulpvaardige Coornherter. We hopen dat veel jonge bezoekers na deze zaterdag voor het Coornhert kiezen!