Once upon a time ... Glamour Night 2018

Gepubliceerd op 13 maart 2018

Een wel buitengewoon afwisselend programma bood de Glamournight dit jaar! Drie avonden zag het publiek leerlingen uit alle jaarlagen en medewerkers in  zeer uiteenlopende acts. Er waren intieme naast  extraverte optredens. het grote gebaar ging men niet uit de weg. Er werd gerockt, gedanst, gezongen, geacteerd, klassiek gemusiceerd. Plezier was er bij een vrolijke jongleer- en kreten van ontzag en bewondering voor de polefitnessact waarbij kracht en gratie met elkaar een bijzondere combinatie vormden. Verder verdween een i-phone om later op wonderbaarlijke wijze op het podium in een verse schol terug te keren: de opluchting van de eigenaar was niet gespeeld!  De productie kwam tot stand als Profielwerkstuk van vier zesdeklassers die hiermee medeleerlingen, medewerkers, ouders en andere familieleden een prachtige avond bezorgden.