Midzomernacht: Samenloop voor Hoop

Gepubliceerd op 23 juni 2019

Op de langste dag van het jaar nam een team Coornherters deel aan de 24-uurswandeling Samenloop voor Hoop voor het KWF. Het zakelijke doel was zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Maar nadrukkelijk was het ook een moment om stil te staan bij dierbaren die op wat voor manier dan ook te maken hebben (gehad) met deze ziekte.

Vanaf vrijdag 15 uur liepen negen collega’s met elkaar en na elkaar als kleinste van de 41 teams rondjes op het zonnige Sluiseiland. Eerst was het gezellig en druk, met ook optredens van Cool Talent-bandjes, waaronder onze leerlingen. Na de kaarsjesceremonie om half elf trad de rust in. De nachtploeg mocht genieten van serene stilte en prachtig licht, waarna in de ochtend de bedrijvigheid weer op gang kwam.

Wie niet liep, zette zijn verkooptalenten in bij de kraam. Ook daar staken collega’s hun handen uit de mouwen. Op het parcours troffen we (oud-)leerlingen en hun ouders, Goudse buren en kennissen.

Het was een gedenkwaardig etmaal met een prachtig saamhorigheidsgevoel en een fijne groep.

De opbrengst was circa 150.000 euro, waarvan bijna 1.700 euro door ons bijeengebracht. Voor wie nog wil doneren, dat kan via . https://acties.samenloopvoorhoop.nl/teamcoornhert