Klas 1C wint stroopwafeltaart

Gepubliceerd op 10 maart 2017

Klas 1C is vrijdag 10 maart verrast met een heerlijke stroopwafeltaart. Indy, één van de leerlingen uit deze brugklas, had namelijk de winnende naam voor het vernieuwde brugklasproject rondom omgevingsonderwijs in Gouda bedacht. De volledige naam is: “Stroopwafelproject: Natuur, cultuur en architectuur in Gouda”, maar waarschijnlijk heet het in de wandelgangen al snel ‘het stroopwafelproject’. De brugklassers en de betrokken docenten kijken uit naar de leuke, interessante en afwisselende natuur-, cultuur- en architectuurlessen die in het vierde kwartaal (april t/m juni) door heel Gouda heen gegeven gaan worden.

Onderweg komen ze ongetwijfeld ook Banketbakkerij Van Dijk tegen die de stroopwafeltaart geheel in stijl verzorgde.