Inschrijving Proefschool gestart!

Gepubliceerd op 30 september 2020

Ben jij creatief en geïnteresseerd in techniek? Vind jij puzzelen leuk? Zit je in groep acht en heb je een (voorlopig) vwo-advies? Dan is de Proefschool van het Coornhert gymnasium iets voor jou! Je bent dan een middag op school en gaat practisch aan de slag met technisch ontwerpen in de makerklas. Je krijgt een les Grieks en nog een andere les die je kunt kiezen: Frans, aardrijkskunde of .... De inschrijving is geopend. Je ouders kunnen jou in overleg met je leerkracht (je bent dan niet op school) inschrijven via dit formulier. De Proefschool organiseren we van dinsdag 10  tot en met maandag 16 november tussen 12.45 en 16.00 uur.

Waarom naar de Proefschool?

-  Je hebt een vwo-advies en wilt wel eens weten wat het Coornhert voor een soort school is.

-  Je hebt gelezen dat je op het gymnasium behalve met talen ook met techniek aan de slag gaat: dat maakt jou nieuwsgierig.

-  Je hebt verbredingslessen in groep 7 gedaan en wil nog meer weten van het Coornhert gymnasium.

Ben jij zo'n geïnteresseerde groepachter? Schrijf je dan in voor de Proefschool.

Het Proefschoolprogramma begint om 12.45 uur. Om 16.00 uur eindigt de proefschoolmiddag.