Informatieavond voor ouders op 18 november

Gepubliceerd op 13 november 2019

Op maandag 18 november organiseert het Coornhert gymnasium een informatieavond voor ouders die zich oriënteren op een school voor voortgezet onderwijs. De avond start om 20.00 uur in de aula met een korte presentatie. Daarna zijn er twee informatierondes  van twintig minuten over een tweetal thema's. Die thema's zijn te kiezen uit de volgende vijf: technisch gymnasium, klassieke talen,  (Cambridge)Engels, leerlingondersteuning en het nieuwe kern- en keuzerooster. Deze rondes worden gevolgd door een vraag-en-antwoordronde met docenten en leerlingen. Om 21.30 uur is de avond afgelopen. De informatie avond volgt op de Proefschoolweek: vanaf maandag 11 tot en met vrijdag 15 november volgen elke middag zo'n 28 leerlingen uit groep acht de Proefschool op het Coornhert gymnasium. Zij zijn actief bezig met ontwerpen en maken, leren de Grieks letters en volgen een les naar keuze: geschiedenis, aardrijkskunde, Frans of Engels.