Coornhert-voedselbankactie: wederom een groot succes!

Gepubliceerd op 17 januari 2019

In de week voor de kerstvakantie was er weer de jaarlijkse voedselbankactie op het Coornhert Gymnasium. Bij deze actie leveren leerlingen producten in voor de voedselbank in Gouda. Naast dat de leerlingen voedsel doneerden, is er ook een sponsor gezocht om deze actie met aanvullende producten te ondersteunen. Dit jaar was Coop Achterwillens deze sponsor. De actie is georganiseerd door Petter Reijalt en Sam Groennou uit klas 5, die ook een dag  hebben meegelopen bij de voedselbank om te kijken welk werk daar precies gedaan wordt. In totaal  zijn er veertig kratten gevuld en er hebben 167 leerlingen gedoneerd. Onder de gulle gevers worden ook nog drie bol.com kaarten verloot, deze loting vindt plaats op 29 januari.

Tijdens bezoek voedselbank.