CAE-certificaten feestelijk uitgereikt

Gepubliceerd op 18 september 2017

Maar liefst 61 leerlingen uit de zesdeklas kregen vanmiddag hun Cambridge Advanced Exam-certificaat (niveau C1 van het Europees referentiekader) uitgereikt door de trotse rector en de sectie Engels. Een kwart van de leerlingen haalde dit certificaat met de waardering A, dus met het hoogst haalbare resultaat. Een aantal van deze topscorers zal dit jaar ook deelnemen aan het CPE, Cambridge Proficiency Exam. Wie dat met succes aflegt, heeft een vaardigheid in het Engels die als 'near native' wordt beschouwd.

Alle 61 gecertificeerden behoren tot de eerste lichting die het Cambridge High Level-programma volgde.

Cambridge English: Proficiency (CPE) qualification shows the world that you have mastered English to an exceptional level. It proves you can communicate with the fluency and sophistication of a highly competent English speaker.

Preparing for and passing the exam means you have the level of English that’s needed to study or work in a very senior professional or academic environment, for example on a postgraduate or PhD programme.

Bron: http://www.cambridgeenglish.org/exams/proficiency/