Beta Excellent

Gepubliceerd op 13 juni 2014

In juni is het Coornhert Gymnasium toegelaten tot het programma "Beta excellent". In totaal zijn er maar 250 scholen toegelaten. Uiteraard zijn we zeer blij dat wij door de selectieprocedure zijn gekomen!

Op donderdag 13 oktober heeft het opstartgesprek plaatsgevonden. Onze school gaat de ervaringen met de Delta-klas inbrengen in het programma. Dat kan omdat het programma "beta excellent"  sinds de zomer gekoppeld is aan het door de minister van onderwijs gelanceerde actieplan " Beter Presteren" en het actieplan "Leraar 2020". Hierin gaat het niet alleen om de prestaties van leerlingen op het beta-gebied, maar om de prestaties van de leerlingen in het algemeen.

Meer in formatie over het programma "beta excellent" is te vinden op de site www.betaexcellent.nl