Anemone wint prijs bij The Immerse Education Essay Competition

Gepubliceerd op 2 oktober 2020

Anemone schreef het essay Why is physics important? voor The Immerse Education Essay Competition en won daarmee een beurs voor het programma in Oxford and Cambridge University Colleges. een prachtig resultaat waarmee we Anemone van harte feliciteren.

Anemone, waarom zou iemand meedoen aan zo'n wedstrijd en heb je nog tips?

Mijn advies aan iedereen die aan de essay competition mee wil doen: doen! Ik heb er heel veel van geleerd, hoe schrijf je een essay, hoe vermeld je je bronnen, hoe doe je onderzoek. En dit alles in het Engels waardoor mijn Engels verbeterde. Natuurlijk hopend dat ik misschien een prijs zou winnen en in de zomer door de zalen van de universiteit van Cambridge kan lopen. Maar dat was niet eens de voornaamste reden, het was gewoon leuk.

Een tip voor iedereen die mee gaat doen, denk eerst zelf goed over de vraag na. Ga niet de vraag op het internet op zoeken maar denk er zelf eerst over na, wie weet kom jij namelijk op een heel ander antwoord uit. Dit heeft mij heel erg geholpen bij het schrijven van de essay.

Succes!

Ook een kans wagen:

The Immerse Education Essay Competition 2021

Win a place on Immerse Education's academic programmes!

The Immerse Education Essay Competition offers students the opportunity to win a 100% scholarship to participate on an Immerse academic programme.

Academic enrichment programmes in Cambridge University and Oxford University colleges provide unique study abroad experiences designed for motivated young learners from around the world. Online academic programmes deliver the highlights of these programmes in a dynamic virtual environment.

In order to enter, students aged 13-18 are required to submit essay responses to a pre-set question relating to their chosen subject and age group. From MedicineComputer SciencePhysicsEngineeringCreative WritingEnglish Literature, and many more subjects, there is a category for every area of interest. Students from all nationalities are welcome to enter the competition.

For further details, and to enter, visit https://www.immerse.education/essay-competition/