188 bomen geplant dankzij actie Coornhert for Climate

Gepubliceerd op 9 februari 2020

Coornhert for Climate is geslaagd! De leerlingen van klas 1, 2 en 3 waren ontzettend enthousiast! Er is in totaal 1173,66€ opgehaald! Dit geld zullen we doneren aan het goede doel Trees for All. Trees for All richt zich op twee dingen: het planten van bomen en het compenseren van CO2. Bij het planten van de bomen vindt de organisatie het vooral erg belangrijk dat er niet zomaar een hele hoop bomen worden geplant en dat er voor de rest niet meer naar omgekeken wordt. Het gaat erom dat de kleine boompjes doorgroeien tot grote bomen. Hierbij geldt dus: kwaliteit boven kwantiteit. Het planten van bomen doen zij in samenwerking met lokale bedrijven, die hier ervaring mee hebben en goed weten hoe ze dit moeten aanpakken. 

In totaal zullen er dus 188 bomen worden geplant in Nederland én in het buitenland. Zo hebben we samen de wereld een klein beetje geholpen!

Coornhert for Climate werd gesponsord door Arriva, Rabobank Hollandse IJssel, Coop Achterwillens Gouda, Natuurwinkel Gouda, Chocoladeatelier PUUR, XL-Leren en Stichting Jac. Bezemer.