‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN’

Gepubliceerd op 6 april 2020

Chillen in coronatijd: kan dat nog wel? Chillen met vrienden moet voorlopig even aan een aantal afgesproken regels voldoen. Zo kennen we allemaal de norm dat we anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden. Dat is best lastig. Het vraagt om veel creativiteit en je  verstand gebruiken, om slimme alternatieven dus. Wat kunnen we, met alle beperkingen die er zijn, nog wel? Om je een beetje te helpen is er de website www.slimmerchillen.nl.  Hier vind je inspiratie om toch met je vrienden te kunnen chillen in coronatijd.

Doe mee en maak kans op een cadeaubon!

Je kunt ook je eigen creatieve oplossingen op korte filmpjes vastleggen en op sociale media als TikTok en Instagram delen via #slimmerchillen. Of je kunt filmpjes, foto’s of tekst sturen naar info@slimmerchillen.nl. Elke week maak je kans op een cadeaubon!

Info over corona en chatten met de GGD

Heb je vragen over corona of andere gezondheidsonderwerpen? Ga dan naar https://www.hoezitdat.info/. Hier kun je ook chatten met een jeugdarts of –verpleegkundige van de GGD. De chat is geopend op maandag t/m vrijdag tussen 14.00 en 22.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 18.00 en 20.00 uur.