Open dag 14 januari 2017

Open dag 14 januari 2017

Op zaterdag 14 januari 2017 staat de deur van het Coornhert gymnasium voor ouders en leerlingen van groep acht open. Tussen 9.30 en 13.00 uur ontvangen wij u graag.

Brugklassers van nu geven bij ontvangst in het atrium de eerste informatie. Thee, koffie of iets fris  staan, mét een stroopwafel, klaar.

Er zijn twee korte, centrale startmomenten in de aula waarop we u welkom heten: 9.30 en 10.30 uur. Na een korte introductie kunnen ouders en kinderen de school op eigen gelegenheid verkennen. Natuurlijk zijn er ook leerlingen die onze gasten graag op weg helpen.

Wat is er tijdens de open dag te doen en te zien? Een greep uit het  programma:

• korte kennismakingslessen volgen, o.a. Latijn, Grieks, onderzoeken en ontwerpen, filosofie
  • proeven doen bij biologie, scheikunde, natuurkunde
  • een praatje maken bij Cambridge Engels
  • aan de slag bij technisch ontwerpen
  • een facebookpagina maken uit het jaar ....
  • zien dat aardrijkskunde meer is dan topografie
  • meedoen aan theatersport, debat, schaken
  • luisteren naar Schoolband en Schoolorkest
  • en overal binnenlopen om al je vragen te stellen!

Trek gekregen tijdens de lange ochtend? In het atrium is bij het loket een lekker broodje te koop