Verbreding klas 2 en 3 cursus 2016-2017

Met gemak haal je goede cijfers. Of juist minder dan je zou kunnen. Je mentor gaat er in ieder geval van uit dat je in staat bent om in periode 3 mee te doen aan een van verbredingsmodules.

Op donderdag 22 december is tijdens het tweede uur in lokaal 14 een informatiebijeenkomst waarvoor je  via de mail persoonlijk bent uitgenodigd. Ook als je nog twijfelt of je mee zou willen doen aan verbreding ben je van harte welkom bij deze bijeenkomst. De bijeenkomst gaat onder andere over de aanpak en inhoud van de verbredingsmodules, je kunt vragen stellen, ideeën achterlaten, enz. Na afloop krijg je een informatieboekje mee met een omschrijving van de verschillende modules, de kosten en een inschrijfformulier. Je kunt je tot woensdag 11 januari 2017 inschrijven: wees er snel bij want vol = vol!

Modules

Spaans, Russisch, biofarmacie, sterrenkunde, robotica, psychologie, rechten, filosofie, muziek, voeding & sport, ontwerpen en drukken met klassieke hoogdruktechnieken, je maakt een film of een kunstwerk. Klik hier voor de toelichting op de modules en informatie over aanmelding etc.

In periode 4 worden deze modules nogmaals aangeboden. In deze laatste periode van het schooljaar kunnen ook brugklasleerlingen meedoen aan verbreding.

Meer informatie: cgpe@coornhert-gymnasium.nl